Haberler & Duyurular
01.12.2018 Spondiloartritlere Multidisipliner Yaklaşım Toplantısı

Spondiloartritlere Multidisipliner Yaklaşım Toplantısı, Cerrahpaşa Romatoloji Derneği tarafından 1 Aralık 2018’de Fairmont Quasar İstanbul Hotel’de düzenlenecektir.

10.11.2018 Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

29.10.2018 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

29 Ekim 1923'te kurulan cumhuriyetimizin 95. yılı kutlu olsun!

13.09.2018 Behçet Hastalığı Hasta Bilgilendirme Toplantısı 10 Eylül 2018 Günü Gerçekleştirildi

Behçet Hastalığı Hasta Bilgilendirme Toplantısı 10 Eylül 2018 günü gerçekleştirildi. Sistemik Lupus Eritematozus Hasta Bilgilendirme Toplantısı Aralık ayında düzenlenecektir. Tarih ve yer web sayfamızda duyurulacaktır. Tüm hasta ve hasta yakınlarımız davetlidir.

01.09.2018 Cerrahpaşa Romatoloji Hasta Bilgilendirme Toplantıları'na bu yıl da devam ediyoruz...

İltihaplı romatizmal hastalıklar geldikleri zaman kolay geçmeyen, birçok organı etkileyebilen ve bunların işlevlerini tehdit eden bir grup hastalıktır. Günümüzde romatizmal hastalıkların tedavisinde çok büyük ilerleme söz konusudur ve birçok hasta başarıyla tedavi edilmektedir. Tedavinin başarısında hastanın hastalığı hakkında bilgi sahibi olması, kontrollerine düzenli gelmesi, kullandığı ilaçları iyi tanıması ve bunların olası yan etkileri için düzenli kontroller yaptırması önemlidir.

Kütüphane
Copyright © 2018 Cerrahpaşa Romatoloji Derneği. Tüm Hakları Saklıdır.